BTB13 Antioxidant BB Cream SPF 15

Ihoa kauniisti sävyttävä ja ihon väriä tasoittava aurinkosuojavoide sisältää antioksidanttista ja ihon solu-uusiutumista elvyttävää BTB13-yhdistettä. Ihon väriin mukautuva BB-voide tasoittaa ihon kirjavuutta ja kevyesti valoa taittava koostumus heleyttää ihoa tehden siitä raikkaan ja kimmoisan näköisen. Tuote sopii kaikille, jotka haluavat kesällä suojata ihoaan auringolta ja näyttää heleän päivettyneeltä. Samettinen voide sulautuu täydellisesti ihon omaan väriin ja tekee ihosta kuulaan, kimmoisan ja raikkaan näköisen. BTB13 suojaa ihosoluja UV-vaurioilta ja fysikaaliset aurinkosuoja-aineet polttavilta säteiltä. Hyaluronihappo tekee ihosta kimmoisan ja täyteläistää ihoa. Suositellaan käytettäväksi BTB13 -hoitoseerumin päälle. Voiteessa on SPF 15 suojakerroin.

Käyttö:

Levitä antioksidantti BB-voidetta ihon tarpeen mukaisen BTB13-hoitoseerumin päälle huolellisesti kauttaaltaan koko kasvoille sekä tarvittaessa myös kaulalle ja rintakehälle.

Huom. Tuote sisältää fysikaalisia aurinkosuoja-aineita. Tuote tulee pestä huolellisesti pois iholta illalla. Fysikaaliset, ihoon imeytymättömän aurinkosuoja-aineet peseytyvät hyvin pois esim.kaksoispuhdistuksella. Viimeistele BTB13 Gentle Micellar Water -misellivedellä.

38,00 €