BTB13 Medical Scar Cream 15 ml

Runsaasti BTB13-soluaktivaattoria sisältävä hoitovoide arville on kehitetty nopeuttamaan arpien paranemista ja lopullisen arven paremman ulkonäön mahdollistamiseksi. Voide edistää ihon paranemista ja hoitaa ihon traumaa tehokakasti.

Käyttö: Levitä voidetta aamuin ja/tai illoin arven päälle tai arpialueille ohut kerros. Anna imeytyä hetki ennen kuin puet vaatteet tai levität muita meikki-, aurinkosuoja- tai hoitotuotteita päälle. On erittäin suositeltavaa käyttää BTB13 -hoitoseerumia arpivoiteen alla. 


28,00 €

Runsaasti BTB13-soluaktivaattoria sisältävä hoitovoide arville on kehitetty nopeuttamaan arpien paranemista ja lopullisen arven paremman ulkonäön mahdollistamiseksi. Tuote sopii myös mikroneulauksen, laserin ja kirurgisen toimenpiteen jälkihoitoon. Voide edistää ihon paranemista ja hoitaa ihon traumaa tehokakasti.

Käyttö:
Levitä voidetta aamuin ja/tai illoin arven päälle tai arpialueille ohut kerros. Anna imeytyä hetki ennen kuin puet vaatteet tai levität muita meikki-, aurinkosuoja- tai hoitotuotteita päälle. On erittäin suositeltavaa käyttää BTB13 -hoitoseerumia arpivoiteen alla.

HUOM: arven hoidossa suositellaan aina ensisijaisesti 2-6 kk ajan ihoteipin käyttöä. Arpivoidetta tulee levittää puhtaalle iholle teipinvaihdon yhteydessä. Anna voiteen imeytyä kokonaan, ennen kuin kiinnität ihoteipit uudelleen. Ihoteippaus varmistaa mahdollisimman pienen arven lopullisen ulkonäön. 

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Squalane, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Stearic Acid, Decyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, BTB13TM (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Ceramide NP, Panthenol, Tocopherol, Hydrolyzed Rice Protein, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Magnesium Ascorbyl Phosphate, Isocetyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin
*Extracted to water (Aqua)