BTB13 Probiotic Clay Mask 100 ml - kasvonaamiojauhe

Suojaava ja rauhoittava, probioottinen kasvonaamio kaikille ihotyypeille. Sisältää eläviä probiootteja, jotka parantavat ihon puolustuskykyä sekä suojaavat ja rauhoittavat ihoa. Lisäksi ihoa puhdistavaa savea ja antioksidanttista mangoa.

Innovatiivinen hoitonaamio ehkäisee ihotulehdusta vahvistamalla ihon hyvää normaaliflooraa ja ehkäisemällä huonoa bakteerikantaa. Suojaava ja rauhoittava probioottinen kasvonaamiojauhe kaikille ihotyypeille. Sisältää puhdistavaa savea, antioksidanttista mangoa ja probiootteja, jotka suojaavat ja rauhoittavat ihoa sekä parantavat ihon puolustuskykyä.

Käyttö: Sekoita 1 tl Probiotic Face Mask -kasvonaamiojauhetta n. 1 tl:aan ihotyypin mukaista hoitonestettä tai vettä. Odota 5 min ja anna probioottien aktivoitua.
Seka-rasvainen ja epäpuhdasiho; levitä naamioseos kasvoille sellaisenaan ja anna vaikuttaa n. 10 min.
Kuiva-, reaktiivinen ja normaali iho; sekoita probioottinaamio BTB13 Recharge Sleeping Mask -kasvonaamioon.
Aikuinen, stressaantunut ja reaktiivinen iho; sekoita probioottinaamio BTB13 Vitamin mask -kasvonaamioon. Anna vaikuttaa 15 minuuttia, huuhtele vedellä.

INCI:
Kaolin, Mangifera Indica Fruit, Bentonite, Lactobacillus, BTB13TM (Orotic Acid, Carnitine), Sodium Hyaluronate, Maltodextrin 

38,00 €