BTB13 Vitamin B3 10% Active 30 ml - B-vitamiinivoide

Tasoittaa ihon sävyä, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä estää tehokkaasti kosteuden haihtumista ihosta. Tulehdusta ehkäisevä ja punoitusta laskeva, sopii myös epäpuhtaan ihon ja ruusufinnin hoitoon. 

BTB13 Vitamin B3 10 % Active -voiteen sisältämä niasiiniamidi, B3-vitamiini, on ihon supervitamiini, joka sopii kaikille, jotka kaipaavat lisää kosteutta, vahvistusta ja heleyttä ihoon. Seka- rasvaisessa ihossa B3- vitamiini tasapainottaa ihon talineritystä ja tekee ihosta kirkkaamman ja raikkaamman näköisen. B3- vitamiini toimii ihon valovanhenemista vastaa, se tasoittaa ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä estää tehokkaasti kosteuden haihtumista ihosta. Tulehdusta ehkäisevä ja punoitusta laskeva ihovitamiini sopii myös epäpuhtaan ihon ja ruusufinnin hoitoon. B3-vitamiini sopii suurimmalle osalle ihotyypeistä. 

Käyttö:
Levitä puhtaalle iholle ihotyypin mukaista BTB13-hoitoseerumia ja sen päälle pieni määrä BTB13 Vitamin B3 10 % Active -voidetta aamuin ja/tai illoin. Lisäkosteutta saa taputtelemalla BTB13 Toner -hoitonestettä ennen seerumia.  

INCI: Aqua, Niacinamide, Squalane, Glycerin, Decyl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Pullulan, Lecithin, Phenethyl Alcohol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin  

42,00 €