BTB13 - Gentle Micellar Water - Misellivesi

BTB13 Misellivesi

BTB13 Misellivesi puhdistaa kasvot täydellisesti, nopeasti ja ihoa kuivattamatta. Erinomaisen puhdistustehon lisäksi misellivesi kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Misellivesi on all-in-one-puhdistustuote, jonka sisältämät misellirakenteet imaisevat itseensä niin meikin kuin muun ihon pintaan kertyneen lian. Misellivesi on täydellinen vaihtoehto erityisesti nopeaan ja helppoon ihonpuhdistukseen. Hellävarainen ja kosteuttava puhdistusaine on turvallinen vaihtoehto myös silmämeikin poistoon. 

Sopii myös kaiken puhdistuksen viimeistelyyn. 

Käyttöohje:

Kostuta vanulappu BTB13 Misellivedellä ja pyyhi kasvot , kaula ja silmämeikki huolellisesti puhtaiksi. Jos ihossa on runsaasti meikkiä, toista kunnes vanulappuun ei enää irtoa meikkiä. Misellivesi soveltuu kasvoille, silmänympärysiholle ja huulille.

INCI:
Aqua, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Phenethyl Alcohol, BTB13TM (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Rosa Rubiginosa Fruit Extract, Babassu Oil Polyglyceryl-4 Esters, Sodium PCA, Polyglyceryl-10 Laurate, Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Parfum, Citric Acid

29,80 €