Kasvohoidot kotimaisin ammattituottein

Kasvohoidoissa minulle on tärkeää, että pääset rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireen. 


Kiinteyttä ja kirkkautta

BTB13 Micro-Meso Therapy - ihon mikroneulaus & mesoterapiakäsittely , kasvot ja kaula

BTB13- Micro-Meso Therapy Mikroneulauksen avulla aktivoidaan kollageenin tuotantoa ja imeytetään tehoaineita syvemmälle ihoon. BTB13- Mikroneulausseerumi sisältää runsaasti tehoaineita mm. patentoitua BTB13- yhdistettä sekä kollageenisynteesiä aktivoivia peptidejä. Lisäksi käytössämme on lukuisia eri vitamiineja, joilla pystymme tehostamaan haluttua lopputulosta. Mikroneulaushoitoa käytetään tasoittamaan ryppyjä ja hidastamaan uusien ryppyjen ja juonteiden syntyä sekä kiinteyttämään ihoa ja tasoittamaan ihon väriä. Mikroneulauksessa paras tulos saavutetaan sarjahoidoilla.

BTB13 Effective Lifting Therapy - kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 Age Defying Skin Treatment hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä ihovitamiineja ja ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä. Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

BTB13 Medical Skin Peel 50 min tai 30 min - ihon kemiallinen kuorintahoito

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista. Monipuolinen ihokäsittely räätälöidään aina jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan.

60 min 95 EUR / 3x sarjahoito 255 EUR (85 EUR/ krt)
30 min 65 EUR / 3x sarjahoito 165 EUR (55 EUR/ krt)


Kun kaipaat hehkua ja heleyttä 

BTB13 - De-Stress Vitamin Treatment - Vitamiinikasvohoito
BTB13 De-Stress Vitamin Treatment on suunniteltu eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta. Hoito on erinomainen niille, jotka kokevat ihon näyttävän samealta, elottomalta ja veltolta. BTB13 -yhdiste edistää solujen energia-aineenvaihduntaa, vähentää ihotulehduksia, puhdistaa soluja kuona-aineista sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen.

BTB13 Intense Hydration Treatment - Tehokosteushoito

Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito sitoo ihoon kosteutta tehden siitä kimmoisan ja nuorekkaan heleän. Syväkosteuttava ja heleyttävä kasvohoito pintakuivalle, janoiselle iholle. Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosuoluja, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja peptidit kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. B5-vitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Tehokosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kimmoisa rakenteen ja nuorekkaan heleyden.

BTB13 Skin Relief Treatment - kasvohoito herkälle ja reaktiiviselle iholle

BTB13 Skin Relief Treatment on kasvohoito herkälle, allergiselle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Patentoitu BTB13TM rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärsyyntyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.

BTB13 Clarifying Skin Treatment - puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle ja rosacea iholle

Ihoa puhdistava kasvohoito on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13- yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa. BTB13 Clarifying Skin Treatment -kasvohoito korjaa, uudistaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja rasvaista ihoa sekä hoitaa ja ehkäisee aknen ja rosacean oireita sekä arpia. "Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa."


Hellää hoitoa kotimaisten marjojen ja marjauutteiden voimin

EKOPHARMA Marjamatka kasvohoito - suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Marjamatka kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeisiin toiveidesi ja alkuanalyysin perusteella. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, erikoisnaamion, seerumin ja hoitovoiteen. Tarvittaessa hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus sekä laitehoitona timanttihionta tai ultraäänipuhdistus.

Nuoren kasvohoito alle 18 vuotiaille

Manuaalinen ihonpuhdistus EKOPHARMA -tuotteilla, jotta ihohuokoset saadaan puhtaaksi. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, rauhoittava savinaamio, hoitovoide sekä ihonhoidon ohjausta.


Uutta! Lisäsin ammattitaitoani käymällä Katja Kokon Yin Your Skin Pro kosmeettisen gua sha -koulutuksen syyskuussa 2022. 

Yin Your Skin Pro Kosmeettinen gua sha - Kun ikiaikaiset perinteet ja moderni kauneudenhoito kohtaavat

Yin Your Skin on Katja Kokon luoma kauneudenhoitokonsepti, jossa ikiaikaisten traditioiden viisaus ja tehokkuus yhdistyvät moderniksi hyvinvointielämykseksi. 

Kosmeettinen gua sha tuo iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta sekä vähentää tehokkaasti turvotusta. Ihonhoitotuotteilla voidaan hoitaa ihon pintaa, mutta kosmeettisen gua shan vaikutukset yltävät syvemmälle ihoon ja sidekudoksiin. 

Filosofia     Yin Your Skin Pro koulutetut ammattilaiset

Yin Your Skin kosmeettisen gua shan vaikutukset:

 • Ihon väri kirkastuu
 • Ihosta tulee kuulas ja elinvoimaisen näköinen
 • Kasvojen yleisilmeestä tulee rennompi
 • Rypyt voivat siloittua ja veltostunut iho kiinteytyy
 • Ihon pinta tuntuu sileämmältä
 • Kasvojen piirteet ja luusto, kuten leukalinja ja poskipäät piirtyvät selkeämmin esille
 • Turvotus kasvoilla, silmien alla ja leuan alla vähenee
 • Kaksoisleuka pienenee
 • Silmät näyttävät kirkkaamilta ja "suuremmilta"
 • Epäpuhtaudet voivat vähentyä
 • Ihon väri voi tasoittua
 • Punoitus ja herkkyys voivat vähentyä
 • Aineiden imeytyminen ihoon parantuu

Hoitolassa on valikoima Yin Your Skin gua sha välineitä kotihoitoon