LAHJAKORTTI


Onnittele, kiitä tai ilahduta ystävääsi - anna hänelle lahjakortti hemmotteluun.

Olet tervetullut poikkeamaan lahjakorttiostoksille hoitolaan. Voit myös tilata lahjakortin tältä sivulta kahdella tapaa.  Ensimmäisellä tavalla voit maksaa suoraan pankkikortilla lahjakortin summan ja saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin. Toisella tavalla maksetaan lahjakortin summa suoraan tilillemme ja toimitamme lahjakortin saajalle kunhan suoritus on tullut tilille.

Kauneushuone Mimosan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea!


Lahjakortin tilaus, tapa 1.

Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin Kauneushuone Mimosassa. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat - sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämälle sen omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa vuoden ajan.


Lahjakortin tilaus, tapa 2.

Tilaa lahjakortti alla olevalla lomakkeella, jolloin toimitan sen sinulle tai suoraan lahjan saajalle joko postitse tai sähköpostitse. Voit tilata lahjakortin listassa olevien palvelujen lisäksi vapaasti määrittelemällesi summalle, lahjakortti käy sekä hoitoihin että tuotteisiin.

Kaikki palvelut löytyvät Hoitohinnasto-sivulta. Tilauksen tehtyäsi maksa lahjakortti tilillemme FI67 5641 2520 0770 82, saajana Kauneushuone Mimosa, viitteeksi 2189 . Kun suoritus näkyy tilillä, toimitan lahjakortin kirjeitse toimitusosoitteeseen tai halutessasi sähköpostitse.